Mehmet Akif Ersoy İlkokulu

Vizyon: Mehmet Akif Ersoy İlkokulu Olarak; Öğrencilerimizi ve yöre halkımızı geleceğe hazırlamak, karşılaşacakları güçlükler karşısıda yılmamayı, çözümsüzlüğün değil çözümün bir parçası olmayı, hayat felsefesi haline getirmelerine yardımcı olmak, teknolojik imkanları başta öğrencilerimiz olmak üzere eğitim bölgesinde yaşayan tüm insanlara tanıtmak, bu konuda öncülük etmek , durağan değil kendini ve etrafını yenileyen, yenilerken kendi değerlerini de korumayı bilen bir nesil yetiştirmektir.

Misyon: Mehmet Akif Ersoy İlkokulu Olarak; Biz bütün öğrencilerimizin öğrenmelerini sağlamak onların,bilgili, becerili, kendine güvenen, bireyler olarak yetişmelerini sağlamak ve onlara 21. y.y. ın gelişen ihtiyaçlarına cevap verebilecek beceriler kazandırmak için varız.

Başarılar: Fen Lisesi- Anadolu Lisesi´ne

Isınma: Kömür Kazanlı- Kaloriferli
Taban-Tavan Puan Bilgileri: -
Okulun Sınav Başarı Durumu: -
Sınavala Öğrenci Yerleştirme Yüzdesi: 100
Sportif Etkinlikler: BASKETBOL,VOLEYBOL, FUTBOL,MASA TENİSİ ,DART,ZEKA OYUNLARI
Bilimsel Etkinlikler:
Proje Çalışmaları:
Kontenjan Bilgileri: 1 OKUL ÖNCESİ 4 SINIF ÖĞRETMENİ

Telefon - 0264 882 4016 / 0532 650 5211

WEB - https://kaynarcamehmetakifersoyilkokulu.meb.k12.tr

Adres - KIZILCAALİ MAH. KIZILCAALİ MERKEZ SK. MEHMET AKIF ERSOY ILKOKULU BLOK NO 4 KAYNARCA / SAKARYA

Öğretim Şekli :Normal

Yerleşim Yeri - Kızılcaali bir divan yerlerimi olup 7 parça köyün ortak adı olarak kullanılırken 1990 yıllarından sonra merkez köy olarak kullanılmaya başlanmıştır.

Ulaşım Büyükşehir belediyesi ile saatleri :9:00- 12:00 16:00 18:30 olmak üzere günde 4 otobüs kalkmaktadır. Diğer köylerin otobüsleri değişik saatlerde köy merkezinden geçmektedir. - Özel araçla ulaşılabilir.

İl/İlçe Merkezine Uzaklık ilçeye 17 km- İL e 25 km